Annonsera på Avpixlat

Nu kan du visa Avpixlats nyheter på din egen webbsida!

newdes_widget_01SANNINGSSPRIDNING UPPDATERAD Avpixlat lanserar idag ytterligare en effektiv möjlighet för dig som vill hjälpa till att sprida den ocensurerade sanningen – eller oretuscherade bilden som vi kallar det – om den förda massinvandringspolitikens katastrofala konsekvenser för vårt samhälle idag och det land vi ska lämna över till våra barn och barnbarn. Vad det handlar om är en s.k. “widget” med kontinuerligt uppdaterade nyheter från Avpixlat som kan läggas in på alla bloggar, profilsidor och övriga typer av webbplatser vars innehåll du själv förfogar över.

Med andra ord är det en s.k. “inbäddningsfunktion” av en lista som alltid innehåller Avpixlats senaste ordinarie nyhetsartiklar och Newsdesk-nyheter, och precis som med andra inbäddningsfunktioner är det enda du behöver göra att klistra in en HTML-kodsnutt på den webbsida där du vill visa nyhetslistan. Därefter kommer dina läsare löpande och smidigt ha tillgång till alla våra senaste nyheter, direkt från din egen sida!

Till skillnad från när du använder Aftonbladets inbäddningsfunktioner kan vi även lova dig att vi aldrig i något senare skede kommer anklaga dig för “stöld” av våra nyheter eller dylikt – alla är välkomna att använda denna funktion, oavsett politiska åsikter, ursprung eller någon annan form av diskriminerande begränsning!

För att bädda in nyhetslistan nu direkt på din blogg/webbplats, kopierar du bara och klistrar in följande HTML-kod så är det klart:


<a id=”apnewsdesk-widget” href=”http://avpixlat.info/”>Avpixlat Newsdesk</a><script>!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=”http://avpixlat.info/newsdesk/embedscript”;fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,”script”,”apnewsdesk-wjs”);</script>


Du kan specialanpassa rutans bredd och höjd så att den passar perfekt där du vill placera den på just din blogg/webbplats. Klicka HÄR för att generera inbäddningskod med önskade bredd- och höjdmått.

Besökarna på din webbplats kan sedan läsa mer om någon av de Avpixlat-nyheter vars rubriker visas i widgeten genom att klicka på önskad rubrik. De kan också sprida nyheten vidare på sociala medier genom att klicka på ikonerna för Twitter och Facebook som visas när man håller muspekaren över nyhetens rubrik. Slutligen kan de skicka egna nyhetstips till Avpixlat från din webbplats med hjälp av knappen nedför nyhetsrutan.

För dig som inte har en egen blogg eller annan webbplatsyta vars innehåll du förfogar över finns det som bekant fortfarande gott om andra möjligheter att hjälpa till att sprida Avpixlats artiklar, främst genom att dela dem på sociala medier eller genom att sprida dem i pappersform i brevlådor, som offentliga anslag eller som flygblad. Enkla instruktioner för alla dessa spridningsmetoder hittar du direkt under varje artikel på Avpixlat.

UPPDATERING: En par buggar har åtgärdats som gjorde att embed-koden ovan inte fungerade korrekt. Nu ska dock allt fungera, så prova gärna igen ifall ni hade problem tidigare.

Avpixlat-redaktionen

Print Friendly
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson