Annonsera på Avpixlat

Pavel Gamov (SD) rätar ut frågetecknen

Pressbild

Pressbild

DREV I mars 2013 uppgav Mona Sahlin att det är de vita människorna som är problemet i samhället, ingen reagerade nämnvärt. Men idag drevar gammelmedia bland annat om ett fem år gammalt mejl som Pavel Gamov (SD) författat där Sahlins dotters äktenskap med en svart man nämns.

Med anledning av det media idag pumpar ut, ville Gamov räta ut alla frågetecken i ett inlägg på Twitter.

De uppgifter som framkommer är något som jag absolut inte står bakom och något som jag tar starkt avstånd från. Detta hände alltså för fem (5) år sedan när jag var i 19-årsåldern. Mina minnesbilder från detta är väldigt vaga, och jag kan inte heller kontrollera de uppgifter som framkommer, men vad som är värt att komma ihåg är att jag vid detta tillfälle inte hade engagerat mig i SD. Jag var politiskt vilsen, och jag var väldigt ung.

Det enda som jag klart visste var att de dåvarande riksdagspartierna inte var något för mig eftersom de inte kunde erbjuda lösningar på de samhällsproblem som jag såg, framför allt med invandringspolitiken. Därför sökte jag efter alternativ. Jag har aldrig varit medlem eller engagerad i något annat parti eller någon annan organisation än SD.

När jag till slut analyserat klart detta utpekade parti och kommit fram till slutsatsen att det inte var något för mig beslutade jag mig för att engagera mig i SD vid årsskiftet 2009/2010 och valde då att bryta dessa sporadiska, tillfälliga kontakter för att aldrig återuppta dem. Resten är historia.

Under de senaste fyra åren som aktiv sverigedemokrat har jag stått upp för partilinjen och konsekvent arbetat för att förändra och nyansera bilden av SD. Det som jag fått förtroendet att bygga vidare på sedan 2010 har jag försökt att förvalta väl och lagt ned all min tid och kraft på att förädla.

Vem som helst som tittar på min politiska gärning och bedömer mig sakligt utifrån det jag arbetat och verkat för i framför allt Uppsala och Uppland kan se att jag är sverigedemokrat ut i fingerspetsarna och att jag alltid haft partiets bästa för ögonen. Jag valde det enda rätta – jag valde SD, och det är oerhört stolt och glad för. Det finns inget annat politiskt alternativ för mig och har så aldrig gjort heller.

Låt mig vara mycket tydlig på några punkter:

1. Jag är motståndare till dödsstraffet.

2. Jag har inga åsikter om att människor med olika bakgrund har relationer med varandra.

3. Jag tar starkt avstånd från extremism.

4. Jag ställer upp på SD:s partilinje i alla lägen.

Jag önskar att detta kunnat göras ogjort, och jag kan bara beklaga att det ägt rum. Jag har vuxit upp och mognat som person, och jag har hittat min väg i livet. Jag har funnit SD. Att jag engagerat mig i SD är kanske bland det bästa jag gjort i hela mitt liv och något som gett mig så mycket. Jag är sverigedemokrat i själ och hjärta, alldeles oavsett vad som händer.

TwitLonger

Print Friendly, PDF & Email
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson