Annonsera på Avpixlat

Skola skickade elever för att störa SD-möte

sd-attack

MALMÖ Nima Gholam Ali Pour (SD) skriver ikväll på SD Malmös blogg hos Skånskan om ett torgmöte de höll på onsdagen på Linnégatan i Malmö. Luttrade av förföljelse från extremvänstern var de sedvanliga protesterna inget utöver det vanliga – desto mer häpnadsväckande var dock att Linnéskolan förefaller ha skickat ut både personal och elever för att störa mötet.

Hej Johan!

Jag heter Nima Gholam Ali Pour och jag är en Sverigedemokrat som i dessa dagar kampanjar med mina partivänner på olika platser i Malmö där vi fått polistillstånd för att hålla torgträffar. Men det här brevet handlar absolut inte om partipolitik. Det handlar om en tragedi. Det handlar om barnen i den skola där du är rektor.

Nima har på SD Malmös blogg författat ett öppet brev till Johan Revemark, rektor på Linnéskolan i Malmö. Han berättar hur SD höll torgmöte på Linnégatan 42, som ligger ganska nära Linnéskolan. Trots Jonas Sjöstedts (V) avståndstagande fortsätter antidemokrater från Ung Vänster att göra sitt yttersta för att sabotera dessa möten – något Nima med partikollegor blivit vana vid.

sd-attack2Vid halv ett – under skoltid – dök dock ett annat ungdomsgäng upp. Efter en stund blev dessa aggressiva och försökte ta sig in i tältet och förstöra det. Förolämpningarna haglade och de började till och med att putta på Nima. Polis fanns på plats och ingrep.

Mitt ibland dessa ungdomar såg vi en blond vuxen man med korta byxor. Efter ett tag förstod vi att denna man var någon sorts ledare för barnen. Han höll sig i bakgrunden men gav då och då direktiv till barnen. Jag blev nyfiken och gick fram till denna man för att prata med honom. Först ställde han sig bakom barnen. Skolungdomarna skapade en mur omkring honom medan han ställde sig bakom muren. Efter ett tag kom han fram och jag undrade vilket förhållande han hade till skolungdomarna. Hans svar var att han var anställd av ”en skola i närheten” och han hade tagit hit barnen. Jag frågade honom vilken skola han jobbade för fem eller sex gånger. Han vägrade svara.

Då SD-gänget höll på att packa ihop sina saker bekräftade en polis att mannen och ungdomarna kom från Linnéskolan. Polisen var lika bestört som SD:arna över det demokratiska övergreppet.

Jag är lärarstudent på Malmö högskola och jag håller på att avsluta sjätte terminen. Efter att vittnat denna skandal så uppstår flera frågor som jag vill ställa till dig. Vilken del av läroplanen(LGR11) rättfärdigar att anställda på Linnéskolan tar med sig skolungdomar till Sverigedemokraternas torgträff och försöker sabotera denna torgträff genom fysiska och psykiska påtryckningar? Vet dessa barns föräldrar att deras barn under pedagogiskt ledarskap från anställda i Linnéskolan samarbetar med vänsterextremister för att sabotera Sverigedemokraternas torgträffar? Vilket sorts schema har Linnéskolan som gör det möjligt för skolungdomar att ägna två timmar för att protestera mot Sverigedemokraterna under pedagogiskt ledarskap från anställda på Linnéskolan, utanför skolans område?

Johan, jag och du kan ha olika åsikter men vi kan vara överens om att i en demokrati så ska vi respektera varandras åsikter. I en demokrati ska man inte utnyttja skolungdomar för att störa politiska partiers mötesfrihet.elever vid Linnéskolan skånska grabbar Johan, varför har ni anställda som vägrar säga vilken skola de jobbar för?

Jag kan leva med att vänsterextremister protesterar mot Sverigedemokraterna. Man vänjer sig vid sånt. Men hur ska jag vänja mig vid att Linnéskolans personal tar skolungdomar till Sverigedemokraternas torgträff för att de ska hindra oss från att föra ut vårt budskap. Det är ju vidrigt. Jag mår illa av det. De är ju barn. Varför ska polisen behöva hindra Linnéskolans elever från att storma Sverigedemokraternas kampanjtält när Linnéskolans anställda finns på plats?

Det värsta med denna händelse var egoismen och fegheten som jag såg. Er personal på plats gjorde ingenting så länge det var skolungdomar som riskerade att hamna i bråk med polisen. Men så fort er personal fick reda på att vi visste att han jobbade för Linnéskolan så lugnade han ner barnen och försvann. Hur självisk får man vara? De är ju barn!

Politik får gärna vara tufft men det finns en gräns som man inte får passera. Du är huvudansvarig för en skola som har passerat den gränsen. Kontakta mig så skickar jag dokumentation så du kan få reda på exakt vilken av era anställda som var ansvarig för denna tragiska händelse. Johan, till och med djuren bryr sig om sina barn. Visst kan människor vara lika bra som djuren. Låt Linnéskolan åtminstone behandla eleverna lika bra som djuren behandlar sina barn.

Johan Revemark bor i välmående Vellinge. 2012 ville han dock att mångkulturen, som han själv alltså skyr, skulle påtvingas Malmös skolelever.

SD Malmös blogg

Print Friendly
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson